Видео: ракометарите на Франција уништија телевизиско студио

Loading...

Очигледно радоста и алкохолот направија да излезат од контрола. По повторното освојување на златниот медал во ракомет ракометарите на Франција прославија на несекојдневен начин, демолирајки ТВ студио.

Погледајте.

 

loading...
Loading...