Објавена првата песна од новиот филм “Џанго” на Тарантино

Loading...

Објавени се детали за долгоочекуваниот носач на звук за новиот филм на Квентин Тарантино – “Django Unchained”.

Објавена е првата песна-“100 Black Coffins” а ја исполнува американскиот рапер Рик Рос. Тука се и Џон Леџенд, James Brown And 2Pac, како и легендарните филмски композитори Мориконе и Ортолани. Следува распоредот на композициите од овој филм и ке ја слушнеме 100 Black Coffins. Со нетрпение го очекувам филмот.

1. Winged
2. Django (main theme) – Luis Bacalov, Rocky Roberts
3. The Braying Mule – Ennio Morricone
4. In That Case, Django, after you…
5. Lo Chiamavano King (his name is king) – Luis Bacalov, Edda Dell'orso
6. Freedom – Anthony Hamilton & Elayna Boynton
7. Five-Thousand-Dollar Niggas And Gummy Mouth Bitches
8. La Corsa (2nd version) – Luis Bacalov
9. Sneaky Schultz And The Demise Of Sharp
10. I Got A Name – Jim Croce
11. I Giorni Dell'ira – Riz Ortolani
12. 100 Black Coffins – Rick Ross
13. Nicaragua – Jerry Goldsmith featuring Pat Metheny
14. Hildi's Hot Box
15. Sister Sara's Theme – Ennio Morricone
16. Ancora Qui – Ennio Morricone And Elisa
17. Unchained (The Payback/Untouchable) – James Brown And 2Pac
18. Who Did That To You? – John Legend
19. Too Old To Die Young – Brother Dege
20. Stephen The Poker Player
21. Un Monumento – Ennio Morricone
22. Six Shots Two Guns
23. Trinity (Titoli) – Annibale E I Cantori Moderni

 

loading...
Loading...