Видео: Вратен украдениот точак на јапонецот

Loading...

Српскиот премиер Дачиќ лично му го врати точакот на јапонецот што пред некој ден му беше украден во Белград. Тој со него помина 20.000 километри, но за жал во Белград му го украдоа. Тоа веднаш стана меѓународна вест. Меѓутоа полицијата врзо реагираше и го уапси осомночениот. 

Погледнете го видеото на кое е снимен крадецот.

 

loading...
Loading...