Наташа Беквалац и Влада раскинаа!

Loading...

Изгледа невозможно, но Влада и Наташа раскина!

Иако во последно време беа фотографирани како уживаат заедно, сепак дојде крајот на оваа љубов. Откако тие ја почнаа својата врска, на почетокот имаше шпекулации дека тие всушност се заедно само поради подобар публицитет. Но долгите месеци поминати заедно го докажаа спортивното.

Публиката навистина веруваше дека тие се среќни заедно, но српските папараци вчера попладнето ги затекнаа Наташа и Влада како бурно се расправаат во автомобилот на Влада паркиран пред нејзината зграда. По долгата расправија Наташа демонстративно излегла од автомобилот и влегла во својот стан,а Влада заминал.

Утрово, како што пренесуваат српските медиуми, пријателка блиска на Наташа, која сака да остане анонимна, изјавила дека дошол крајот на нивната врска поради сите несогласувања и спортиставени мислења.

 

 

loading...