Последните зборови на познатите

Loading...

Погледнете кои биле последните зборови на 5 познати личности кои биле на смртна постела. 

 

1. Стив Џобс – “Oh wow. Oh wow. Oh wow…”

Сестрата на Стив Џобс ги откри неговите последни зборови кратко по неговата смрт. Таа сметала дека светот мора да ги чуе неговите последни зборови за да го сфати значењето на загубата, како и да почувствува низ што минувал Џобс во своите последни моменти. 

 

2. Стив Ирвин – “Не грижете се, обично не пливаат наназад.”

За време на снимањето на неговото сакано телевизиско шоу, Стив ја осигуруваше публиката дека рибите обично не пливаат наназад и дека немало причина за грижи. Но, рибата всушност заплива наназад, и на крајот тоа беше кобно за Стив. 

 

3. Боб Марли – “Парите не можат да купат живот.”

Боб ги изустил овие зборови на свој пријател само неколку моменти пред неговиот живот трагично да згасне, а со него и една ера на љубов и мир. 

 

4. Џек Дениелс – “Уште само еден пијалок, ве молам…”

Џек Дениелс ја кажал оваа фраза не некој кој бил во неговата соба пред тој да почине. Дали би очекувале нешто друго од овој човек? 

 

5. Ејми Вајнхаус – “Мамо, те сакам.”

Ејми ги изустила овие зборови кога последен пат разговарала на телефон со својата мајка. Ова е последниот нејзин разговор пред нејзината смрт. 

 

loading...