Необјавени постери за ”The Dark Knight Rises”

Loading...

Епскиот завршеток на феноменалните филмови на Кристофер Нолан, кој пристигна ова лето опседна многу фанови. Да ги погледнеме оние постери кои никогаш не ги објави овој режисер, а кои беа одлична најава за овој филм…можеби и подобри од објавените. 

Се согласувате ли?

 

 

loading...