Песна која ќе ви го разубави денот

Loading...

 

Ви ја предлагаме песната Ljepa од Филип Диздар, која дефинитивно ќе ви го подобри расположението.

Синглот развеселува и донесува позитивно расположение!

Овој хрватски пејач има надежна кариера.

Тој, и неговата сестра Натали, веќе фигурираат како надежни малади музички уметници на хрватската естрада.

Уживајте:

 

 

loading...