Драгана Спасовска сака да победи на мисс еротика во Софија

Loading...

Само што бевме контактирани од нашата најпозната старлета која што живее и работи во соседна Бугарија. Таа како што известивме и порано ќе учествува на изборот за мисс еротика. Но нашата Драгана е амбициозна и најавува победа, а главната награда е големи 10.000 лева.

Па да и посакаме среќа и да се надеваме дека ќе победи. Напред Драгана. Во потесниот избор има 10 девојки а програмата ќе биде доста првокативна. Ќе се потрудиме да имаме потоа интервју, бидејќи Драгана ексклузивно контактира со ПУЛС24 од нашите сами почетоци. И се разбира фотографии кои ќе изнудат воздишки кај машкиот дел од публиката.

Кликнете на фотографијата да видите прекрасна галерија на фотографии од Драгана.

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се
печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...