Мајка и ќерка станаа порно дуо

Loading...

Новото порно дуо на сцената се викa The Sexxtons, станува збор за две жени кои се разликуваат од останатите на сцената по тоа што тие се мајка и ќерка.

 
Имено, Моника (56) Џесика (22) одлучија да го покажат семејното заедништво на малку необичен начин. Имено тие отворија порнографска страница, а сцените со секс ги снимаат заедно. 
 
Страницата постои веќе една година, а тие неодмна го објавија и своето прво ДВД издание. И додека многумина би можеле да се посомнеаат дека се работи за трик, новинарите на HuffPost откриваат дека овие две жени се навистина роднини. На нивната Facebook страница тоа лесно можете да го откриете, и со оглед на овој контекст малку вознемирувачките семејни фотографии кои тоа го потврдуваат.

Тие својот семеен потфат го оправдуваат со фактот дека иако снимаат сцени во истата просторија, тие никогаш не се впуштаат во инцестуозен однос. За да не го прекршат законот, тие никогаш не се допираат. 
 
Тие немаат никаков проблем со ова, туку напротив тие го сакаат тоа. 
Со нив не се согласува психијатарот др. Керол Либерман која тврди дека овде се работи за емоционален инцест. 
Ова однесување според неа преминува многу граници. Тие иако не се впуштаат во сексуален однос, сцените со нивните предизвикуваат сексуална возбуда. 

Моника тврди дека во овие сцени таа ужива, и тврди дека единствена мотивација се парите. Имено пред неколку години тие биле избркани од нивниот стан, а ова се покажало како сигурен извор на заработка. Таа додава дека станува збор за работа во која уживаат и двете, нивниот однос отсекогаш бил отворен, а со тоа се сложува Џесика која тврди дека оваа работа и е многу позабавна отколку да биде келнерка.
 Новото порно дуо на сцената се викa The Sexxtons, стану

loading...