Репортерка се врза со јаже за да не ја однесе тајфунот Хаику

Loading...

Репортерите се принудени да известуваат за временски неприлики и олуи.

Оваа храбра репортерка се врзала со јаже да не ја однесе тајфунот Хаику, додека известувала за него.

Погледнете го видеото во кое репортерката го жртвува својот живот за да  направи репортажа.

loading...
Loading...