Станија и синот на Додик?

Loading...

Станија и синот на Додик, Игор, се зближија во текот на својот престој во Црна Гора. Според непознат извор, Станија долго време му се допаѓала на Игор и тој правел планови како да и се додвори.

Синот на претседателот,  испратил шампањ кон Станија која прво го одбила, а потоа решила да се запознае со него.

Станија која неодамна ја раскина веридбата со богатиот Русин, падна во рацете на синот на Милорад Додик, Игор Додик.

loading...
Loading...