24-годишен маж загина од сексуално возбуден коњ

Loading...

24-годишен маж од Полска загина од сексуално возбуден коњ,кој почнал да дивее додека ја влечел кочијата натоварена со сено. Полјакот се обидувал да го смири својот коњ, кога тој започнал неконтролирано да дивее, да ја турка кочијата и да трча наоколу, поради сексуалната возбуда и потребата за секс. 
Сепак ќе биде направена аутопсија на мажот, а коњот е предаден на ветеринарна установа во Полска за дополнителни испитувања. 
 
Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...
Loading...