Британски спортист раскажува за олимпијада на сексот

Loading...

Организаторите биле свесни дека може да дојде до вакви авантури на Олимпијада и обезбедиле рекордни 150 илјади кондоми, 50 илјади повеќе од минатата Олимпијада

Британскиот учесник на Олимпијадата ни откри како паралелно со Олимписките игри се одвивала олимпијада на сексот. Тој изјави “Се’ почнува така што новите познаници почнуваат меѓусебно да се посетуваат во собите, да разменуваат мејлови, адреси и мобилни телефони. Во текот на првата недела сите воглавно се фокусирани на подготовките, а, бидејќи некои имаат натпреварувња во раните претпладневни часови им останува цел ден, па почнуваат да се досадуваат – тогаш се’ почнува“.

Британскиот спортист раскажал како една вечер со негов колега излегле со две спортистки од Украина и на крајот на вечерта сите завршиле во нивната соба каде имале секс.

loading...
Loading...