Писмена работа за првиот снег

Loading...

Интересно е како ученикот од Берово успеал да се снајде, но тоа не било доволно за повисока оценка од недоволен 1.

„Сега ти ќе паѓаш“е коментарот на професорот на ученик кој пишувал писмена работа по македонскиот јазик на тема „Првиот снег”.

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...
Loading...