Идиот на денот (8.12.2012)

Loading...

Еве го и денешниот кандидат за идиот на годината. Секако е идиот на денот. Се сложувате?

Наскоро ќе гласаме за идиот на годината.

Ќе ви предложиме навистина голем избор.. 🙂

 

loading...