Папараците успеаа да ги уловат гакичките на Кармен Електра

Loading...

Кармен Електра ја направи класичната грешка со непрекрстување на нозете. Доволен е само еден миг за папарацитете да ја искористат ситуацијата.

Резултатот од грешката на 40 – годишниот модел може да се забележи на следниве фотографии. 

loading...
Loading...