Секс бомбата Кристина Агилера, може и без облека

Loading...

За насловната слика на нејзиниот најнов албум, пејачката Кристина Агилера се одлучила да се појави во голо издание, иако во последно време добивала доста критики на сметка на нејзината линија.

 Меѓутоа критиките не ја погодиле воопшто, и таа тврди дека се чувствува многу попосакувано отколку кога била слаба.

 

Таа соопшти дека луѓето иако говорат дека тоа е невкусно и ефтино, таа воопшто не се грижи за тоа. Нејзиниот единствен предизвик било да биде слаба. Најпосле таа има добар задник и е задоволна со нејзиното бујно деколте. 

 

Се согласуваме со неа, нели?

loading...