Му го одгризала пенисот на деветгодишниот син

Loading...

Самохрана, психички оболена мајка, му го одгризала пенисот на својот деветгодишен син во состојба на делириум. Детето кое претрпело траума, има повеќе психички отколку физички проблеми.

Како што е кажано, детето се наоѓа во критична состојба, но ќе остане трајно оштетено бидејќи не е пронајден делот од пенисот кој таа му го одгризала, и притоа не може да му биде зашиен повторно.

 

Детето кое живеело со баба му, бил во посета на неговата психички заболена мајка. Со оглед на тоа дека таа никогаш не била мажена, после раѓањето на нејзиниот син, останала сосема сама, а бидејќи не била способна да се грижи за него, го препуштила на нејзината мајка. 

Во моментов таа е многу агресивна, нонстоп разговара сама со себе. Од друга страна, докторите истакнуваат дека овој напад на нејзиното дете, има многу лошо психичко влијание. Последиците ќе почнат понатаму да се чувствуваат…

Детето во иднина ќе може да има сексуални односи, но ќе бидат многу болни…

loading...