Хрватите пукаа на Жељко Самарџиќ

Како што беше известено Жељко Самарџиќ за малку извлекол жива глава по неговиот настап во клубот Хациенда во Водици.

До инцидентот дошло по неговиот настап во ова хрватски приморско место. При што клубот бил каменуван а врз Жељко било дури и пукано. Потоа случајот е пријавен во полиција и по сторителите се трага. Како што се чини и никогаш нема да бидат пронајдени, а со ова се испраќа порака до српските турбо фолк пејачи дека не се добредојдени во Хрватска. Оти познато е дека во летниот период тие поинтензивно се занимаваат со тезгите, за да се присобере некој денар за сушните периоди…

Ќе известиме како ќе се развива овој случај.

Пронајдете не на следниве мрежи: