Срушена “Куќата на стравот”, најголемата скопска мистерија

Loading...

Само прав остана од најголемата скопска мистерија. 

Викендов багери ги расчистуваа остатоците од „Куќата на стравот“ во скопската населба Црниче.

На местото на кое со децении стоеше мистериозната куќа сега ќе никне нов објект.

Од општина Кисела Вода за весникот „Вест“ велат дека издале решение за уривање на сопстеникот врз основа на барање на сопственикот Крсто Велјановски. Откако тој ќе плати комуналии ќе мус е издаде и дозвола за градба но во општината ен знаат што точно тој планира да гради.

 

Преземено од kurir.mk

loading...