Најзагрозени видови!

Loading...

Си стоеле двајца полицајци пред гинеколошка клиника и читале плакат на кој пишувало:

„Најзагрозени професии од сифилис се: 1. Актери 2. Шофери 3. Полицајци.“ Откако го прочитале, едниот полицаец го прашал другиот: – Абе колега, што е тоа сифилис? А овој му мавнал еден шамар и му рекол: – Е од такви како тебе сме на трето место.

Извор: https://www.vicoteka.mk/vicovi/policajski/najzagrozeni/#ixzz23pjM31IM  

loading...
Loading...