7 работи кои ги возбудуваат мажите

Loading...

Точно е дека сакаат да меркаат се што носи здолниште, но постојат само неколку работи кои кај мажите може за секунда да им ја распламти фантазијата. 

 

Провидна маичка

За машките очи е вистински празник кога на жените и се гледаат брадавиците под маичката. Тоа ги излудува мажите и веднаш фантазираат.

Кога ќе видите дека некој згоден маж ве разгледува од глава до пети, возвратете му го вниманието со директен поглед, зашто тие го обожаваат тоа. Повеќето мажи ја меркаат секоја сукња што поминува, но, кога таа го пресече со поглед, тоа кај него предизвикува бурно возбудување.

 

 

Кармин

Жените мислат дека мажите сакаат нежни усни, намачкани со руж или сјај. Тука грешат, бидејќи тие всушност сакаат да ги гледаат жените додека се шминкаат и ги мачкаат усните, со малку наведната глава назад, полузатворени очи и полуотворени усни. За мажите овој поглед е толку силен колку и самиот секс.

 

Испад

Ниеден маж не сака говорливи што не затвараат уста, особено жени кои пцујат. Меѓутоа, кога жената што е обично одмерена, одеднаш и излета некоја пцовка од устата, или лош збор, тоа делува возбудувачки кај машкото.

 

Природна убавина

Мажите обожаваат кога ќе здогледаат девојка што на себе има износена мајца, собрана коса и реп и многу малку шминка. За посилниот пол, тоа добар изглед.

 

 

Освојување со храна

Мажите обожаваат жената да го освојуваат жените со храна. Многу истражувања покажале дека сите оние приказни во врска со храната и сексот се по малку вистина. Особено кога жената со престилка спрема разни јадења или едноставно готви нешто, што тој го сака.

 

Игра со друга жена

Две жени кои заедно играат на подиум потсетуваат на женско борење во кал. Потезите на жените, се нешто од кое мажот не може да го тргне својот поглед.

loading...