Секс за една ноќ – правила

Loading...

Колку и да е занимлив и возбудлив, сексот за една ноќ може да се претвори во прав ноќен кошмар.

Затоа ве потсетуваме дека и за таква авантура постојат правила. Ево што морате да имате на ум.

Прво правило – отворете ги сите карти на маса! Бидете отворени и искрени, кажете што сакате – тоа е секс за една ноќ

Второ правило – прекршете го првото правило. Ако од неговата или нејзината уста излезе да го повториме ова а ви било одлично, вие сте добиле jack pot!

Трето правило – експериментирајте! Употребете лисици, правете нешто што никогаш не сте го пробале а отсекогаш сте сакале, најверојатно никогаш нема да се видите па и немате што да изгубите.

Четврто правило – бидете спремни и запомнете – ако не користите кондоми или премногу сте испиле таа вечер, можеби наскоро ќе почнете да штедите за школување на детето или да не спомнуваме за некоја венерична болест.

loading...
Loading...