Самсунг галакси 3 против Ајфон 4с

Loading...

Еве едно видео кое ќе биде интересно за љубителите на технологијата како и за сопствениците на Ајфони и Самсунзи.

Знаеме дека постои вечна дебата за тоа кој од овие телефони е подобар. Па еве видете што покажува тестот на камерата, стартувањето и слично.

loading...
Loading...