Македонките со најбујни гради

Loading...

Доволно беше од сите оние листи каде ќе ги најдете најубавите, најсексипилните и најуспешните во Холивуд. Време е да се пофалиме со нешто македонско…

Ви ги претставуваме македонските убавици, кои на многумина им се познати покрај нивниот талент и по нивните природни атрибути…

 

 

 

 

Елена Ристеска

Марјана Станојковска

Ноне Неделковска

Сузана Гавазова

Софија Каракаева

Мелита Ракичевиќ

Хелена Роза

loading...