Ова се Македонките со најбујни гради

Loading...

Доволно беше од сите оние листи каде ќе ги најдете најубавите, најсексипилните и најуспешните во Холивуд. Време е да се пофалиме со нешто македонско…
Ви ги претставуваме македонските убавици, кои на многумина им се познати покрај нивниот талент и по нивните природни атрибути…
 
 
 
 
Елена Ристеска

Марјана Станојковска

Ноне Неделковска

Сузана Гавазова

Софија Каракаева

Мелита Ракичевиќ

Хелена Роза

loading...