Поранешната Моделсица влегла во политика да го сруши Тадиќ

Барем таа така изјавува. Невена Аџемовиќ која стана популарна повторно пред неколку недели со влезот во политиката вели дека главен мотив да влезе во политиката и бил да го сруши Тадиќ. Што ли ја мотивирало толку многу?

Таа изјавува дека е завршено со кариерата во пеењето од моментот кога влегла во собранието на Србија. И дека нема намера да пее по митинзите на својата партија туку активно политички да допринесува во парламентот… Таа на својата агенда ги има намалувањето на сиромаштијата, новите работни места, како и борба да стане државата побезбедна. Се чини дека се ова „сигурни“ пароли кога не си искусен и се доволно широки за да не се „лизнеш“. Како и да е, ние и посакуваме успех во новата работа а нашата публика ја потсетуваме на тоа како изгледаше нејзиното претходно работно место кога со МОДЕЛС пееја за ПАРИ…

Пронајдете не на следниве мрежи: