Песна на денот- It`s beginning to look a lot like Christmas

Loading...

Колку и да прави проблеми, сепак снегот знае да биде вистинска инспирација.За овој убав снежен ден, за да биде уште поидиличен ви го претставуваме Michael Buble со неговиот албум посветен на Божиќ. За песна на денот ја избираме It`s beginning to look a lot like Christmas…нека ве понесе магијата на зимата, седете дома и уживајте со добра музика…

 

 

loading...
Loading...