Скриена Камера: Излегувате од лифт и оп… гледате ТИГАР… (Видео)

Loading...

Скриена камера во Романија, нешто што ретко се гледа, се качуваат во лифт, и на катот каде што треба да излезат ги очекува тигар, сакаат да продолжат понатаму со лифтот, арно ама лифтот е наводно „заглавен“, невидена драма која реално е премногу смешна, но како им било на „жртвите“ на оваа скриена-камера, само они си знаат…

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...
Loading...