Како изгледала младата Хали Бери на изборот за мис во 1986-та година?

Loading...

Хали Бери (46) во 1986-та година учествувала на Изборот за Мис на светот, каде што се натпреваруваше за титулата „најубава девојка“.

Пред да стане дел од најпознатите холивудски актери, не беше се така сјајно за младата Хали Бери.

 

 

 

На натпреварот во убавина Хали успеа да ја добие титулата Мис тинејџер на Америка, а пота и Мис Охајо. Во 1986-та година беше избрана за прва придружничка, до Кристи Фичер од Тексас на изборот Мис Америка.

Во Изборот за Мис на светот таа го освои шестото место, додека пак првото место и припадна на Жизел Ларонд од Тринидад и Тобаго.

loading...
Loading...