Фото: Бони Едвардс

Loading...

Бони Едвардс е убавица што ја откривме на Инстаграм.

А за Инстаграм веќе пишувавме дека е глобален хит и платформа која ја купи Фејсбук за 1 милијарда американски долари…

Планираме на нашиот сајт да воведеме за љубителите на убавата фотографија секција ИНСТАГРАМ. Па се што ќе најдеме таму да ви го презентираме како посебна секција. Сега за сега Бони оди како избор на уредникот. Ќе се сложите дека заслужува.

loading...
Loading...