Се сликала гола покрај гробот на баба и

Loading...

Изгледа ги потрошија позите пред огледало во тоалет, покрај трактор, штала и постери на познати фолк ѕвезди, па сега балканските тинеџерки најдоа нова занимација. Пронајдовме нов, оригинален начин кој го употребила една девојка од Загреб за да стане позната на Фејсбук.Малите, плави, мачкици и слатки тигрици сега се сликаат голи на гробишта. Еве една од тие шампионки, која се овековечи, сликајќи се во долна облека покрај гробот на својата баба. 

Секоја чест!

 

 

loading...
Loading...