Фото/Видео: Само за навивачите

Loading...

Навивачките во САД значат повеќе од навивачки покрај терените.

За 2013-тата година се спрема календар кој многимина навивачи ќе го имаат по ѕидовите, погледнете како помина снимањето на истиот.

loading...
Loading...