Кајгана е првото јадење кое секој учи да го прави и најчест избор за појадок за повеќето од нас.
А, знаете ли трик со кој станува совршено кремаста и сочна?
Доволна е само една состојка ова јадење да стане неодоливо вкусно.
А, тоа е кисела павлака!
На секое јајце оди по една лажица кисела павлака.
Прво измешајте го јајцето со вообичаените состојки и зачини.
Дури кога се ќе биде добро зимешано додадете павлака.
Добар апетит!
Пронајдете не на следниве мрежи: ©ПУЛС24.MK Вестите на интернет страницата на редакцијата ПУЛС24.MK може да се користат исклучиво за лично информирање. Без писмена дозвола од ПУЛС24.MK или посебен договор, не е дозволено преземање, користење или реемитување на вестите.