Аделина Тахири ни ја покажа тангата

Loading...

Аделина Тахири пука. И тоа јако. Каде? На Фејс… Погледајте ја тангата што самата ни ја покажа.Пред само неколку минути Аделина Тахири, заштитното лице на Оне, на ФЕЈС не изненади со јака, јака фотка. 
Таа ја покажа својата танга, а со неа и телото, кое е само да го посакаш. Аделина додаде повеќе фотки, ама оваа ние ја издвоиме… Па што мислите?
 Пред само неколку минути Аделина Тахири, заштитното лице на Оне, на ФЕЈС не изненади со јака, јака фо

loading...
Loading...