Аделина Тахири пак провоцира

Loading...

Пред некој ден таа го покажа задникот и тангата. Денеска таа пак провоцира со оваа прекрасна фотографија која што ја објави предмалку на социјалните мрежи.Пред некој ден таа го покажа задникот и тангата. Денеска таа пак провоцира со оваа прекрасна фотографија која што ја објави предмалку на социјалните мрежи.
Аделина Тахири стекнува се поголема публика. Очигледно таа има план како да биде следена и обожувана од што поголема популација.
Таа редовно објавува провокативни фотки за своите обожаватели. Еве уште една од нив. Има што да се види.Пред некој ден таа го покажа задникот и тангата. Денеска таа пак провоцира со оваа прекрасна фотографија која што ја објави предмалку на соци

loading...
Loading...