Ако сте неуспешни во играва, тогаш имате ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ!

Оваа игра ги тестира вашите рефлекси и одредува колку сте стари врз основа на вашата брза реакција.Кога ќе го завршите овој мини тест, резултатот веднаш ќе ви покаже со која брзина сте реагирале и колку години имате врз основа на брзината на реакцијата.
Сѐ што е неопходно е да кликнете на било кое копче на тастатурата кога ќе го видите знакот СТОП.
Истражувањето покажа дека луѓето кои претходната ноќ спиеле повеќе од осум саати имаат најбрза реакција.
Click image to open interactive version (via JustPark.com).Кога ќе го завршите овој мини тест, резултатот веднаш ќе ви покаже со која брзина сте реагирале и колку години имате врз основа на брзината на реак

Пронајдете не на следниве мрежи: