Албанците ја исвиркаа македонската химна, Алиоски ги замолчи

Натпреварот беше најавен со исвиркување на македонската химна од публиката во Скадар, а инцидент имаше и на трибините откако неколку факли беа намерно фрлени меѓу малубројните македонски фанови на трибините.Натпреварот беше најавен со исвиркување на македонската химна од публиката во Скадар, а инцидент имаше и на трибините откако неколку факли беа намерно фрлени меѓу малубројните македонски фанови на трибините.
Натпреварот беше најавен со исвиркување на македонската химна од публиката во Скадар, а инцидент имаше и на трибините откако неколку факли беа наме

Пронајдете не на следниве мрежи: