Alcatel PIXI 3: Телефон со 3 оперативни системи

Loading...

Alcatel веројатно има само една резолуција за новата 2015-та – да се најде помеѓу најголемите и најдобрите производители на мобилни телефони во светот. Првиот уред за оваа година дефинитивно го носи во таа насока…Официјално ќе биде презентиран на CES 2015 што почнува на 6-ти јануари, PIXI 3 претставува интересна замисла – телефон без оперативен систем. Поточно, телефонот го добивате празен, а потоа имате опција да инсталирате Android, Windows Phone или Firefox оперативен систем. Сеуште не се знае дали мора да инсталирате еден или можете два/три истовремено.
Телефонот доаѓа во 4 различни димензии, со 3,5 инчен, 4 инчен, 4,5 инчен и 5 инчен екран, со што се задоволуваат сите вкусови. Засега нема премногу детали, освен дека телефонот доаѓа со поддршка за 4G и дека ќе станува збор за уреди од средната класа.
Повеќе на: GSM.MKОфицијално ќе биде презентиран на CES 2015 што почнува на 6-ти јануари, PIXI 3 претставува интересна замисла – телефон без оперативен систем. Поточ

loading...
Loading...