Ваква трансформација не сте виделе! Погледнете го десетгодишниот предизвик кај Александра

Ваква трансформација не сте виделе! Погледнете го десетгодишниот предизвик кај Александра Наумовска. Имено, деновиве по интернетов кружи овој предизвик и многумина се вклучија постирајки свои слики од пред десет години и сега. Но, ние мислиме дека победникот е Александра. А веруваме дека ќе се сложите и вие кога ќе ја видите трансформацијата која таа ја направила.
Ја прашавме како успеа. На тоа Александра вели дека во прашање е упорност, мотивација и јасна визија дека се сака резултат. Па, секоја чест. 
Таа ви е на располагање и да ви даде свои идеи и предлози за фитнес, тренинг и здрав живот. Ова е нејзиниот фејсбук профил. Следете ја за повеќе да дознаете. 

Loading...