Ана и Раста ќе мора да го поделат ова по разводот

Веќе неколку денови наназад се пишува за разводот на Ана Николиќ и Стефан Ѓуриќ Раста.Многумина не можат да поверуваат во оваа приказна, се додека пејачката лично не ги потврдила гласините на социјалните мрежи.
Откако е потврдено, сите се прашуваат што ќе се случи со поделбата на имотот, со оглед на тоа дека започнале со изградба на заедничка вила од 500 квадратни метри, во вредност од половина милион евра.
Се претпоставува дека тоа ќе биде најголем проблем во судскиот спор, а месеците кои слдуваат ќе донесат епилог на целата приказна.Многумина не можат да поверуваат во оваа приказна, се додека пејачката лично не ги потврдила гласините на социјалните мрежи.
Откако е потвр

Пронајдете не на следниве мрежи: