Ана Ивановиќ богата има милиони,а носи иста облека

Loading...

Поранешната тенисерка Ана Ивановиќ е вистински доказ дека е модна икона и е идол на многу девојки низ светот по начинот и стилот на облекување.Но иако таа важи за модна икона во светски рамки таа има омилено парче на облека кое не сака да го соблече од себе, но модните критичари веднаш го забележаа тоа.
Белиот џемпер за кои се „фатија“ модните критичари но и многуте новинари тенисерката го има носено во неколку наврати, а очигледно ова парче облека и е омилено на Ивановиќ.
 

Но иако таа важи за модна икона во светски рамки таа има омилено парче на облека кое не сака да го соблече од себе, но модните критичари ведн

loading...