Ана Николиќ изеде ќотек во Будва

Loading...

Српската пејачка Ана Николиќ влегла во кавга со девојката Манда Поповиќ во хотелот „Маестрал“, каде што згодната параќинка веќе неколку дена се одмора.Српската пејачка Ана Николиќ влегла во кавга со девојката Манда Поповиќ во хотелот „Маестрал“, каде што згодната параќинка веќе неколку дена се одмора.
Црногорката Манда Поповиќ сo уште една девојка влегла во собата на Ана Николиќ, со цел да се пресмета со неа, затоа што наводно ја видела во друштво на нејзиното момче, албанскиот бизнисмен Чазим Османи.
Инаку Чазим е поранешно момче на пејачката Наташа Беквалац…
Повеќе на ТЗМ.МКСрпската пејачка Ана Николиќ влегла во кавга со девојката Манда Поповиќ во хотелот „Маестрал“, каде што зг

loading...
Loading...