Apple Mac од денес има поддршка и за Windows

Loading...

Целиот процес како Мек компјутерите ги направиле да под-држат виндоус го имате во следната слика подоле…За да ја видите сликата, одете на gsm.mkЗа да ја видите сликата, одете на gsm.mk

loading...
Loading...