АРАПСКИ ХОРОСКОП: Арапите веруваат дека секој човек поседува особини на некое оружје. Кое е вашето?

Арапите веруваат дека секој човек има особини кои се карактеристични за некој вид оружје. Овој хороскоп се базира на агресивност, мудрост, одбрана, рамнотежа, фатализам и еволуција.Хороскопот е едноставен и при тоа мошне интересен…
1. Дата на вашето раѓање е:
-помеѓу 23 август и 22 септември – (1 поен)
-помеѓу 21 март и 2 април – (2 поени)
-помеѓу 21 јуни и 22 јули – (3 поени)
-помеѓу 23 октомври и 21 ноември – (4 поени)
-помеѓу 21 мај и 20 јуни – (5 поени)
-помеѓу 21 април и 20 мај – (6 поени)
-помеѓу 20 февруари и 20 март – (7 поени)
-помеѓу 23 септември и 22 октомври – (8 поени)
-помеѓу 23 јули и 22 август – (9 поени)
-помеѓу 29 декември и 20 јануар – (10 поени)
-помеѓу 21 јануари и 19 февруари – (11 поени)
-помеѓу 22 ноември и 21 декември – (12 поени)
2. Во времето на вашето раѓање, вашето родно место имало:
-помалку од 500 жители – (1 поен)
-помеѓу 500 и 2000 жители – (2 поени)
-од 2000 до 5000 жители – (3 поени)
-од 5000 до 15000 жители – (4 поени)
-од 15000 до 50000 жители – (5 поени)
-од 50000 до 100000 жители – (6 поени)
-од 100000 до 200000 жители – (7 поени)
-од 200000 до 300000 жители – (8 поени)
-од 350000 до 500000 жители – (9 поени)
-од 500000 до 600000 жители – (10 поени)
-од 600000 до 700000 жители – (11 поени)
-преку 700000 жители – (12 поени)
3. Кога сте се родиле вашите родители биле (се зема занимањето на таткото):
-Без занимање, сезонски рабортници, невработени – (1 поен)
-некфалификувани работници, земјоделци – (2 поени)
-квалификувани работници, трговци, занаетчии, средно медицински персонал – (3 поени)
-Просветни работници, лекари, воспитувачи – (4 поени)
-Воени лица, воени службеници – (5 поени)
-Административни службеници – (6 поени)
-Новинари, писатели, поети – (7 поени)
-Помали раководители во банка, стопанство, трговија, сообраќај – (8 поени)
-политичари, дипломати, адвокати, судии, архитекти, инженери – (9 поени)
-уметници, сликари, актери, вајари, применети уметници – (10 поени)
-високи раководители, директори на фирми – (11 поени)
-познати личности: наука, политика, уметност, спорт, естрада – (12 поени)

ПРОДОЛЖУВА НА СТРАНА 2

Пронајдете не на следниве мрежи:©ПУЛС24.МК Вестите на интернет страницата на редакцијата ПУЛС24.МК може да се користат исклучиво за лично информирање. Без писмена дозвола од ПУЛС24.МК или посебен договор, не е дозволено преземање, користење или реемитување на вестите.