Аринас: Би го победил Џордан „ЕДЕН НА ЕДЕН“!!!

Поранешната НБА ѕвезда вели дека без никакви проблеми би го совладал Мајкл Џордан.Доколку би се играло до пет, еден на еден, тогаш победникот меѓу Аринас и Џордан, би бил Аринас?!
Аринас е самоуверен во тоа дека би го победил Џордан во секое време, еден на еден.
Мајкл Џордан има 50 години, а неодамна повторно влезе на паркетот и „закуца“, за воодушевување на сите негови огромни фанови.
Жилберт Аринас, некогашен НБА играч, кој моментално настапува за екипата на Шангај (Кина), изјави дека Џордан не би имал што да бара на паркетот со Аринас.
„Еден е Мајкл Џордан, еден и неповторлив, јас сум помлад од него 19 години и сигурно би го победил 1 на 1“ вели Аринас.Доколку би се играло до пет, еден на еден, тогаш победникот меѓу Аринас и Џордан, би бил Аринас?!

Пронајдете не на следниве мрежи: