Астро: секој ден во неделата има свое значење!

Loading...

Секоја седмица претставува циклус во кој се отсликува ритамот на природата. Во астрологијата за секој ден од седмицата стои една планета, која има влијание на тој ден. Поради тоа секој ден во седмицата има своја моќ и квалитет, па и магија, која влијае на вашиот живот.Понеделник-денот на Месечината
Првиот ден во неделата е погоден особено за ритуалите за плодност и зачнување. Овој ден е погоден за одлуки според чувствата, бидејќи понеделник ве прави чувствителни.
Вторник- денот на Марс
Полн со енергија. Во вторник тргувајте. Полни сте со елан овој ден, активни и покажувате спортски амбиции. Во вторник сексуалната енергија е најголема. Ако сакате да ја промените исхраната-вторник е вистински ден за тоа.
Среда- денот на Меркур
Во среда во прв план стои комуникацијата, разговорот и креативноста. Но внимателно, се работи само за идеи не за цврсти одлуки. На мира можете да ковате планови и можете слободно да ги разменувате со вашите пријатели, но, имајте на ум, не донесувајте конечни одлуки.
Повеќе на tzm.mkПонеделник-денот на Месечината
Првиот ден во неделата е погоден

loading...
Loading...