Астролошки профил на жена Девица

Loading...

Карактер: Девицата е аналитична, прецизна, грижлива, практична, премногу детална, пожртвувана, способна. Девицата сака за се да биде информирана, или пак доколку не е така се повлекува во себе. Ја нервира примитивност од секаков облик, индискретност и трачарење.  Од  нив никогаш нема да слушнете нешто што не е добро размислено, знае како да се постави во одредена ситуација.  Таа се грижи за ситници, многу сочувствителна спрема болните, старите лица, многу е одговорна кон деца, во состојба е да се откаже од се само нејзините деца да бидат среќни. Ги потиснува емоциите и пати од различни стравови поврзани со здравјето. Девицата во љубовта е ненаметлива, сака секогаш другите да ја приметат, па никогаш не превзема иницијатива…
Повеќе на следниов ЛИНККарактер: Девицата е аналитична, прецизна, грижлива, практична, премногу детална, пожртвув

loading...