Астропрофил на маж Бик

Loading...

Карактер: Овој маж кога е во прашање филмско платно е незаменлив. Тој има продорен поглед, мажествен изглед, за разлика од Овенот на кого не можете секогаш да се потпрете, Бикот е вистински џентламен, или можеби само маж кој успева да остави само таков впечаток. Тој е главно добро воспитан, се држи до манирите, сентиментален е и сензуален, чувствителен, носталгичен, трпелив но и посесивен, често со причина незадоволен.  Понекогаш обожава да се расправа, некогаш е матријалист, премногу упорен, внимателен, но кога е потребно и одлучен. Недостатоците му се простуваат бидејќи е неодолив. Тој е поет во душа, но и многу практичен, тоа е она што на жените им се допаѓа. Умее да се постави како шеф во куќата,  но тоа го прави со многу хумор и на свој начин…
Повеќе на следниот ЛИНК
 Карактер: Овој маж кога е во прашање филмско платно е незаменлив. Тој има продорен поглед, мажествен изглед, за разлик

loading...