Астропрофил на маж Близнаци

Loading...

Карактер: Секогаш дете и по надворешниот изглед но и по однесувањето, комуникативен- кога прв пат ќе го сретнете имате чувство како да го знаете со години. Тој е главно образован, има познавања од се, за се е заинтересиран, од спорт па се до уметност. Сака да запознава луѓе. Природата не му е многу едноставна односно така изгледа на прв поглед, тој има свои стравови дека нема да доби доволно љубов во животот и дека нема да биде почитуван колку што заслужува. Често се плаши од неуспех, но тоа го потиснува на сопствен начин односно со хумур….
Повеќе на следниов ЛИНККарактер: Секогаш дете и по надворешниот изглед но и по однесувањето, комуникативен- кога

loading...